Isopaneel

Home

Contact

Onderneming
 
 

Sandwichpanelen

 

Profielplaten

 

B-keus platen

 

Deuren en poorten

 

Toebehoren

 

Montage werken

 

Mogelijkheden

 
  Onderneming 

In 1997 is Serge Wauters begonnen met een ÚÚnmanszaak en profileerde zich in de sector verwarming en koeling. Na enkele maanden wist hij al snel dat al wat koeling en warmtepompen omvat zijn hoofdactiviteit zou worden. Door de snelle groei richte Serge Wauters een vennootschap op en investeerde in de de modernste gereedschappen en machines. Na enkel jaren zo verder te werken werd er ge´nvesteerd in een gloednieuw magazijn, werkplaats showroom en burelen op het nieuwe industriepark Brustem. Ook werd er opnieuw in een aantal machines ge´nvesteerd.

Klimacool Systems is thuis in de:

  1. Particuliere markt.
  2. CommerciŰle markt.
  3. IndustriŰle markt.

Klimacool Systems kan projecten en service uitvoeren zonder hulp van derden of verhuur bedrijven, door ons eigen moderne werkplaats en machinepark kunnen wij op een flexibele manier service verlenen.

 

Enkele machines voor een complete service te bieden
 
Schaarlift JLG 2646 ES
Om op een snelle en veilige manier montages uit te voeren, maar ook voor service word deze gebruikt als het om hoge koelcellen gaat.

Het voordeel dat wij deze 24/24 u te beschikking hebben zonder hulp van verhuurbedrijven 

 

 

 

 

 
Robland NZ 3200 Paneelzaag Robland
Bij installaties van airconditioning of warmtepompen van het type inbouw kunnen wij ook voor de omkasting zorgen en schilderklaar maken

 

 

   

Dit is maar een kleine greep van onze machines, wij hebben ook een eigen las afdeling, voormontage afdeling voor koelcentrales enz.